ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

Божо озверял след метадон с алкохол

13 August, 2012 - 16:44 -- drtemi

Първо помлял две коли, после препасал 3 ножа и мачете

Божо озверял след метадон с алкохол

"Ще ви изкормя всички!", крещял уж кроткият домоуправител

 

Споделете с приятели

11-годишен петокласник изпил 200 грама уиски и пушил марихуана

27 January, 2013 - 11:25 -- drtemi

Пияният петокласник като дошъл на себе си започнал да буйства, изпаднал в истерия, искал да си ходи на село и заплашвал, че ще скочи през прозореца.

Споделете с приятели

Младежи убиха старица, син преби майка си

30 December, 2012 - 18:20 -- drtemi

София. Жестоко убийство на старица извършиха младежи. Те са разкрити и задържани от полицията. 85-годишната жена е била зверски пребита и ограбена в дома си, съобщиха  от пресцентъра на СДВР.

Тялото на бабата е намерено в късния следобед в събота. Тя е починала вследствие на мозъчна травма и счупени ребра. Бандитите ритали и блъскали с юмруци старицата, докато  издъхне. Те изпочупили пръстите й, за да вземат два пръстена, които заложили за 240 лв.

Споделете с приятели

Циганите изпиват парите от детските надбавки, прозря Младенов

24 October, 2012 - 14:51 -- drtemi

Огромна част от детските надбавки биват буквално изпивани от родителите и не достигат до децата им. Това стана ясно от думите на социалния министър Тотю Младенов в ефира на БНТ. „Близо 85% от деца получават детски надбавки", изтъкна той, но обясни, че много често с тези пари се злоупотребява.

„За съжаление обаче някои злоупотребяват с тези пари и ги изпиват. Това са фактите. Визирам основно ромските общности", поясни Младенов.

Споделете с приятели

Страници